Aikuiset koirat

Koirakoulutusta ja kurssikokonaisuuksia jotka suunnattu jo aikuisten ikään (n.2-vuotiaille) koirille. Aikuisella koiralla on jo runsaasti vahvistehistoriaa sekä syvemmin opittuja käytösmalleja kuin pentukoirilla. Lisäksi siellä voi olla taustalla jo monenlaista kokemusta esimerkiksi erilaisista harrastuslajeista.

Myös iäkkäämmille koirille on satunnaisesti tarjolla ns. "seniori"-koulutuksia ja ryhmiä, eli vanhemmille eläkeikään tulleille koirille joilla jo ehkä aistit tai terveydelliset seikat vaikuttavat opppimiseen, etenemiseen ja työskentelyyn.

Alla listaus tulevista koulutuksista Lemmikkikoululla:





ARKITOTTIS – Joka koiran arkitottelevaisuus - kurssi
Syyskuussa maanantaisin klo 17.30-18.30
Kurssikerrat: 3.9 | 10.9 | 17.9 | 24.9 | Paikka: Kajaani
Arkitottiksessa opetellaan jokaisen koirakon toiveiden mukaisesti perustottelevaisuutta niissä liikkeissä jotka vaativat vielä työstämistä. Kurssilla vahvistetaan koiran kuuliaisuutta, yhteistyön sujuvuutta sekä koiran motivointia erilaisiin käytöksiin ja liikkeisiin. Kurssi toteutetaan pienryhmäkoulutuksena.
Suunnattu aikuisille yli 1,5-vuotiaille koirille
-Sopii esim. BH kokeisiin tähtääville
Hinta 65€ (Sis.Alv24%)
4 x 60 min ohjattuja koulutuksia + teoria ja kirjallinen oppimateriaali
Ilmoittautuminen sähköpostilla: elaintenhoitajamk@gmail.com / Marianne



LOKAKUU


PELKÄÄMÄTTÄ PARAS!  Käsittelykoulutus- totuttamiseen ja siedättämiseen syventyvä koulutuskokonaisuus koirille jotka jännittävät ihmisten kohtaamisia tai niille jotka haluavat lisäharjoitusta käsittelykoulutukseen
Lokakuussa keskiviikkoisin klo 18.00 – 20.00
Opetuskerrat: Luento 3.10 | 10.10 | 17.10 | 24.10 | Paikka: Kajaani
Tällä kurssilla käsitellään kirjaimellisesti koiran pelkoa ja sitä, miten koiran huolta sekä jännitystä ihmisiä kohtaan voidaan opettaa koiralle miellyttäviksi. Kurssilla opit kouluttamaan pelkokoiraa oikeaoppisella siedättämisellä, koiran kehon ja elekielen tuntemusta, miten kouluttaa koiralle vaihtoehtoinen käytös käsittelyn ajaksi niin että kohtaamisesta tehdään miellyttävä kokemus!
Suunnattu koirille jotka pelkäävät tai jännittävät kohdata uusia ihmisiä / käsittelyä. Sopii myös näyttelykoirien treenaamiseen!
Hinta 75€ (Sis. Alv24%)
4 x 30 min käsittelytreenit + luento, koulutussuunnitelma sekä kirjallinen oppimateriaali

Ilmoittautuminen sähköpostilla: elaintenhoitajamk@gmail.com / Marianne



MARRASKUU

HOITOMYÖNTEINEN KOIRA
Kouluttajana Heta Rautiainen
Missä: Lemmikkikoulu Vallaton, kirkkoahonkatu 2, Kajaani
Milloin: 26.10. (klo 18-20) | 3.11. | 10.11. | 24.11.
Hinta: 60 € sis. Alv24%
Koirien hoitotoimenpiteisiin totuttamisen kurssilla opit monikäyttöisiä tapoja totuttaa koiraa arjessa tarvittaviin hoitotoimenpiteisiin.
Kurssi sopii kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet koirien hoitotoimenpiteiden sujuvuudesta ja pystyvät osallistumaan koiran kanssa käytännön opetukseen.
Ensimmäisen kerran teoriaopetuksessa syvennytään koiran oppimisen ja tunteiden näkökulmaan hoitotoimenpiteissä sekä siihen kuinka taidoista saadaan luotettavia myös silloin, kun käsittely aiheuttaa jo koirassa välttelyä.
Käymme läpi lisäksi ihmisen oman toiminnan vaikutuksia sekä palautumista edistäviä keinoja. Kolmen käytännön päivän aikana jokainen kurssilainen pääsee soveltamaan oppimaansa oman koiransa kanssa puolen tunnin yksilöohjauksessa haluamiinsa hoitotoimenpiteisiin.

Kurssilla tarjoamme selkeät opetusmateriaalit sekä kouluttajan etätuen kotiharjoitteluun.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla

elaintenhoitajamk@gmail.com / Marianne